Ons Verhaal

Academy4-Weerbaarheid is gespecialiseerd in vraagstukken rondom psychosociale arbeidsbelasting, assertiviteit en conflictvaardigheden. Door middel van training, advisering en begeleiding maken wij ons sterk om weerbaarheid te vergroten. Naast het delen van kennis kunnen wij ook je partner zijn in ontwikkeling van strategie op agressie.

Onze visie

De beleidsvisie van Academy4-Weerbaarheid is dat vervelend gedrag, in welke vorm dan ook, nooit mag worden getolereerd: zero tolerance.

Wij geloven dat weerbaarheid verder gaat dan de interactie tussen je medewerker en je eindklant. Je wil dat je medewerkers altijd in een prettige en veilige sfeer samenwerken en op een professionele manier hun grenzen aangeven. Of het daarbij nu gaat om collega’s en teams onderling of richting bezoeker, patiënt, cliënt en/of burger.

Van de organisatie vraagt dat om up-to-date beleid op het gebied van psychosociale arbeidsbelasting en moeten interne processen en zaken als omgangsvormen en het agressieprotocol op orde zijn en blijven. Al deze vlakken verdienen de juiste aandacht.

Onze visie in de praktijk

Wij geloven in praktijkgerichte ondersteuning voor medewerkers. Het trainingsprogramma dient afgestemd te zijn op het niveau en taken van medewerkers. Onze trainers differentiëren trainingen op kennis en vaardigheden om zo een optimaal leerrendement te behalen.

Korte en intensieve leerinterventies vormen de basis bij ons. Voor het borgen van de opgedane kennis en vaardigheden geloven wij in periodieke herhalings- en opfrismomenten.

“Wij stellen organisaties, teams en medewerkers in staat altijd het beste antwoord paraat te hebben op elke vorm van vervelend gedrag.”

Luuk IJland

,

Directeur

Onze certificeringen

Heb je vragen voor ons?

Wil je graag meer informatie over onze trainingen of dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Els Lüth
Accountmanager
Tel: 088-122 55 66
Copyright © 0000 Academy4-Weerbaarheid | Onderdeel van ExplainiT