Certificeringen

Academy4-Weerbaarheid staat voor het leveren van kwaliteit. We zijn niet tevreden met een voldoende en gaan altijd voor een optimaal resultaat. Onze kwaliteit laten we voortdurend toetsen aan de hand van keurmerken en accreditaties van onafhankelijke derden.

Cedeo

Academy4-Weerbaarheid is Cedeo-erkend voor maatwerktrainingen. Cedeo is de onafhankelijke certificerende instantie voor de HR-sector. Erkenningen worden uitgereikt op basis van klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid.

CRKBO

Academy4-Weerbaarheid staat als onderwijsinstelling in het CRKBO-register ingeschreven en mag hierdoor BTW-vrij factureren. In het register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de kwaliteitscode voor opleidingen en beroepsonderwijs.

Registerplein

Academy4-Weerbaarheid staat ingeschreven bij het Registerplein. Zij toetsen de vakbekwaamheid van professionals en accrediteert scholing. Verschillende trainingen zijn erkend door brancheorganisaties en leveren permanente educatie (PE) punten op.

V&VN

V&VN is met 105.000 leden de grootste beroepsvereniging van Nederland. V&VN is er voor verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten. De trainingen van Academy4-Weerbaarheid zijn geaccrediteerd en voldoen aan de eisen die gesteld zijn voor het Kwaliteitsregister V&V.

SKJ

Stichting Kwaliteitsregister Jeugd is het beroepsregister voor jeugdprofessionals. De trainingen van Academy4-Weerbaarheid zijn SKJ-geaccrediteerd. Daarmee dragen onze trainingen bij aan deskundigheidsbevordering, competentieversterking en methodisch handelen.

Heb je vragen over onze certificeringen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren adviseurs, consultants en trainers helpen je graag.

Sabine Bekhuis-Oude Nijeweeme
Accountmanager
Tel: 088-122 55 66
Copyright © 0000 Academy4-Weerbaarheid | Onderdeel van ExplainiT