Incompany & Maatwerk

Hebben meerdere medewerkers eenzelfde trainingsbehoefte? Of ben je op zoek naar een training voor meerdere collega’s specifiek voor jouw organisatie? Dan is een incompany- of maatwerktraining de ideale oplossing.

Incompany

Ben jij op zoek naar een training voor jouw team of organisatie? Dan kun je kiezen voor een incompany training.

Iedere training die we verzorgen op basis van open-inschrijving kunnen we namelijk ook incompany verzorgen. In een incompany training leggen we accenten op onderwerpen die voor jouw organisatie belangrijk zijn. Vraag één van onze accountmanagers naar de aantrekkelijke mogelijkheden van incompany trainingen.

Maatwerk

Heb je een specifieke leerbehoefte binnen jouw team of organisatie? En is deze niet op te lossen met een standaard trainingsprogramma? Dan kun je kiezen voor een maatwerk training.

In een maatwerk training combineren we elementen of ontwikkelen we een complete training op maat, gericht op de doelen van jouw organisatie. We trainen niet alleen, maar begeleiden en coachen ook. Het doel van de maatwerktraining is dat het trainingsprogramma naadloos aansluit op de praktijksituatie zodat het rendement voor individu, team en organisatie optimaal is.

Onze werkwijze

Voor de beste incompany trainingservaring.

Intake

Voorbereiding

Training

Evaluatie

Verdere ontwikkeling

1

Intake

2

Voorbereiding

3

Training

4

Evaluatie

5

Verdere ontwikkeling

Optimale leeropbrengst en maximaal rendement

Praktijkgerichte maatwerk programma’s voor teams en organisaties.

Organisatie specifieke behoeftes worden aangepakt.

Doelgericht ontwikkelen van medewerkers in actuele onderwerpen.

De beste weerbaarheid-professional matchen wij aan jouw vraagstuk.

Klanten over Academy4-Weerbaarheid

Samen met onze klanten maken we het verschil.

"Wij zouden Academy4-Weerbaarheid absoluut aanbevelen bij andere zorginstellingen. De gecreëerde bewustwording en geleerde lessen maakten de trainingen een groot succes."

Chantal de Bruin
Opleidingscoördinator

"De manier waarop bijvoorbeeld input vanuit ons als opdrachtgever werd verwerkt in de inhoud van de training was erg prettig. We voelden ons heel serieus genomen en de training was een groot succes."

Nadja Vullings
HRM Professional

"De praktijk bevestigde dat we de juiste keuze hebben gemaakt met Academy4-Weerbaarheid. Er werd op een hele prettige en duidelijke manier getraind. Door de trainer kwamen deelnemers tot andere inzichten en pasten daardoor hun gedrag aan."

Hellen van der Starre
HRM-Adviseur

"Onze collega's waren heel enthousiast over de trainingen van Academy4-Weerbaarheid. We zouden Academy4-ze dan ook zeker aanbevelen bij andere organisaties. Het contact was erg prettig, er werd actief met ons mee gedacht en de trainers hadden een leuke aanpak."

Liesbeth Wierda
Opleidingscoördinator

Meer weten over onze incompany trainingen?

Wil je graag meer informatie over onze incompany en maatwerk trainingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Els Lüth
Accountmanager
Tel: 088-122 55 66
Copyright © 0000 Academy4-Weerbaarheid | Onderdeel van ExplainiT