Leervormen

Iedere leerbehoefte is uniek. Academy4-Weerbaarheid biedt verschillende leervormen aan om hier zo gepast mogelijk op in te spelen. Op basis van jouw leerbehoeften en wensen selecteren wij in samenspraak met jou de passende leervorm.

Leervormen

Passend voor jouw situatie en wensen.

Klassikaal

Individueel

E-Learning

Virtual Classroom

Klassikaal

Individueel

E-learning

Virtual Classroom

Klassikaal

Bij een klassikale training zijn er verschillende opties. Bij een training die aangeboden wordt via het online inschrijfrooster van Academy4-Weerbaarheid neem je samen met medewerkers van verschillende organisaties deel aan een training waarbij de datum, tijd, locatie en inhoud vooraf vastgesteld zijn.

Een open-inschrijving is interessant wanneer je graag wil leren van ervaringen en kennis van andere deelnemers. Daarnaast is een klassikale groepstraining met medewerkers van je eigen organisatie ook een optie. Het voordeel in dit geval is dat de training volledig op maat gemaakt kan worden op basis van de gezamenlijke leerbehoeften. Tevens bepaal jezelf op welke datum, tijd en locatie de training plaatsvindt.

Individueel

Een individuele training vindt een-op-een plaats op een door jou gekozen locatie. Tevens bepaal jij zelf op welke dag(en) en tijd(en) de training plaatsvindt. Voorafgaand aan het kiezen van de locatie, datum en tijd heb je samen met onze ervaren trainingsadviseurs de inhoud van de training afgestemd op basis van jouw leerbehoeften.

Tijdens de training heb je de volledige aandacht van de trainer en alle ruimte om vragen te stellen wanneer je dat wilt. Doordat een individuele training intensiever is, heeft het over het algemeen een kortere doorlooptijd.

E-Learning

E-learning is een verzamelnaam voor leren met behulp van ICT. Met behulp van software en andere tools volg je via internet online trainingen. E-learning wordt ingezet als middel om kennis en vaardigheden van medewerkers online te vergroten.

Het voordeel van e-learning voor medewerkers is dat zij zelf bepalen op welke locatie, dag en tijdstip zij er mee aan de slag gaan.

Virtual Classroom

Bij een virtual classroom training staan de docent en cursisten middels een online videoverbinding live met elkaar in contact. Je volgt de training vanaf je eigen gewenste locatie en ontvangt net als bij een klassikale training hoogwaardig trainingsmateriaal.

Onze ervaren trainers zijn opgeleid in het geven van virtual classroom trainingen waarbij deelnemers de aandacht niet verliezen doordat er vooraf nauwkeurig voor een optimale balans tussen tijdsduur, inhoud en opzet is gekozen.

Meer weten over onze leervormen?

Wil je graag meer informatie over onze leervormen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren adviseurs, consultants en trainers helpen je graag.

Sabine Bekhuis-Oude Nijeweeme
Accountmanager
Tel: 088-122 55 66
Copyright © 0000 Academy4-Weerbaarheid | Onderdeel van ExplainiT