Leervormen

Iedere trainingsbehoefte is uniek. Daarom stemmen we onze leertrajecten af op uw specifieke situatie. Hierbij maken we gebruik van verschillende leervormen. Benieuwd welke leervorm of combinatie van leervormen het beste bij uw situatie past? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers.

 

Open-inschrijving

Bij de open-inschrijving staan trainingsinhoud, -data en -tijden vast. Medewerkers van verschillende organisaties zijn bij deze training aanwezig. Inschrijving op een training via open-inschrijving is mogelijk vanaf 1 persoon. Academy4-Weerbaarheid biedt vrijwel elke training eens per maand op 18 locaties aan. Zie het trainingsrooster op de diverse trainingspagina’s voor de actuele data.

 

Groepstraining

Bent u op zoek naar een training voor meerdere collega’s, of is er een binnen uw organisatie een leerbehoefte voor meerdere medewerkers? Dan is een groepstraining de ideale oplossing. De training kan volledig op maat worden gemaakt, voordeel hiervan is dat de training volledig wordt afgestemd op de behoefte van de doelgroep. De trainingslocatie, datum en tijden zijn tevens in samenspraak te bepalen.

 

Individuele training / Coaching

Bij een individuele training vindt er een 1-op-1 training plaats op uw werkplek. De training vindt plaats op tijden die u het beste uitkomt. De inhoud wordt in overleg met u vastgesteld. In de training worden uw vragen volledig beantwoord en is er veel ruimte voor eigen inbreng. Bij coaching ligt de nadruk minder op het onderwijzen, maar meer op inspireren en ondersteunen. De duur van individuele leervormen is vaak korter dan bij groepstrainingen. Dit komt door de intensieve kennisoverdracht.

 

E-learning / Blended learning

Met E-learning kunt u op uw eigen tempo en op elk gewenst moment trainen. Academy4-Weerbaarheid biedt verschillende E-learning oplossingen. Deze dienen als volwaardige losstaande trainingen. Daarnaast bieden we blended learning, waarbij e-learning een aanvulling is op andere trainingsvormen.

 

Organisatiebreed trainen

Bent u verantwoordelijk voor het organiseren van het trainingstraject? Moet u de volledige planning gaan opstellen, bewaken en aanpassen? Moet u ervoor zorgen dat alle medewerkers worden uitgenodigd, zodat de uitnodiging eenduidig is en uiteraard in lijn met uw huisstijl? Wilt u de volledige organisatie binnen een bepaalde periode trainen en dus meerdere lokalen en trainers inzetten? Wij zorgen ervoor dat u tijdens het traject volledig wordt ontzorgd.

 

Online inschrijfportaal

Academy4-Weerbaarheid heeft een Online Inschrijvingsportaal ontwikkeld waarin het volledige proces van planning, aanmeldingen, wijzigingen en uitnodigingen wordt gefaciliteerd. Organisatiebrede trainingstrajecten zijn complex en vergen veel administratieve handelingen omtrent het inplannen van medewerkers, het wijzigen van data en het aanbieden van verschillende type trainingen.Het online portaal is een afgeschermde omgeving waar uw medewerkers het actuele trainingsaanbod kunnen vinden. De agenda geeft aan hoeveel plaatsen er op de voorgestelde datum/tijd nog beschikbaar zijn zodat een medewerker direct zijn keuze voor een training en een tijdstip kan maken.

Naast de uitgebreide agendafunctie is het mogelijk om binnen het portaal de trainingsinhoud van de trainingen in te zien. Na het inschrijven dient de cursist een inschrijfformulier in te vullen. Op deze manier heeft iedereen op elk moment de benodigde informatie inzichtelijk. Het online portaal maakt het mogelijk om op effectieve en efficiënte wijze de complete planning voor een trainingstraject te faciliteren. Geïnteresseerd in het Online Inschrijvingsportaal, vraag dan een demo aan.