Blog

Virtual Classroom ‘Omgaan met agressie’

Na de coronapandemie is vanuit huis werken de normaalste zaak van de wereld geworden. Gesprekken worden daardoor voornamelijk telefonisch en/of online georganiseerd. Tijdens deze gesprekken kunnen er ook momenten van opbouwende spanning en emotie ontstaan, en soms leidt dit tot vormen van agressie. Hierbij moet je denken aan verbale agressie, zoals schelden en/of dreigen. Zoek je handvatten en vaardigheden om agressie tegen je in te perken? Dan is de training Omgaan met Agressie iets voor jou.

Door:
Mart Velthuis
Datum:
6/10/2021
Leestijd:
2
min
 Virtual Classroom ‘Omgaan met agressie’

Een nieuwe optie bij Academy4-Weerbaarheid is de mogelijkheid van een virtual classroom training. Bij een virtual classroom hebben de docent en cursisten vanuit hun eigen locatie online live contact via een videoverbinding. Virtual classroom trainingen werden in het afgelopen jaar steeds populairder omdat je niet hoeft te reizen naar een trainingslocatie.

Bij de virtual classroom training ‘Omgaan met Agressie’ hanteren wij een aangepast programma, dat één dagdeel duurt i.p.v. een volledige dag. Tijdens de training kunnen de volgende onderwerpen behandeld worden:

·       Inleiding en persoonlijke leerdoelen

·       Kennismakingsoefening met trainer

·       Uitleg agressieladder: ABCD-gedrag

·       Observeren en uitproberen agressieladder

·       Het bepalen en bewaken van uw persoonlijke grenzen

Wat zijn de voordelen van een virtual classroomtraining?

·       Je kunt de training vanaf je eigen locatie volgen, zolang je een laptop of PC met internet, microfoon en eventueel camera beschikt.

·       Je hebt geen reistijd, waardoor je reiskosten bespaart en je spaart tevens het milieu door de CO2-uitstoot te verminderen.

·       Je hebt geen verblijfskosten, aangezien zowel de docent als de cursisten de training vanuit huis volgen

Agressieladder

Recente posts:

Wil je meer informatie over onze maatwerk trainingen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren adviseurs, consultants en trainers helpen je graag.

Els Lüth
Accountmanager
Tel: 088-122 55 66
Copyright © 0000 Academy4-Weerbaarheid | Onderdeel van ExplainiT