Training Werkkostenregeling

Home  / Trainingen / Werkkostenregeling

De werkkostenregeling is per 1 januari 2015 ingegaan. Het doorvoeren van deze werkkostenregeling zal een financiële impact hebben op uw organisatie. Daarom is het van belang dat u helemaal op de hoogte bent van de nieuwe regelgeving om de financiële consequenties correct in kaart te brengen. Misschien is het verstandig om nog veranderingen aan te brengen in de arbeidsvoorwaarden.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Werkkostenregeling. Op basis van uw intake is het mogelijk om het programma op uw praktijksituatie af te stemmen.

  • Aan welke regels moet u voldoen om de werkkostenregeling goed uit te voeren?
  • Hoe implementeert en integreert u de werkkostenregeling optimaal in uw bedrijfsprocessen?
  • Hoe stemt u de werkkostenregeling en uw arbeidsvoorwaarden goed op elkaar af?
  • Met wie moet u overleggen als u de arbeidsvoorwaarden wilt aanpassen?
  • Hoe kunt u optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van de werkkostenregeling?
  • Hoe genereert u besparingsmogelijkheden?

Resultaat

Na de training bent u volledig op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot de werkkostenregeling. Door op de praktijk gebaseerde cases wordt de invloed van de werkkostenregeling helder gemaakt. Tevens krijgt u meer inzicht in de wijze waarop financiële gevolgen van de regeling in beeld kunnen worden gebracht.

Doelgroep

De training Werkkostenregeling is bedoeld voor HR-professionals en managers die in het dagelijkse werk van doen hebben met de fiscale kanten van de arbeidsvoorwaarden en volledig op de hoogte moeten zijn van de recente wijzigingen van de wet- en regelgeving zodat zij niet in fiscale, juridische en financiële valkuilen stappen.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Voorafgaand aan de training vindt er een intake plaats. Bij deze intake worden uw persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht en word uw huidige kennis gepeild. Onder leiding van een ervaren trainer wordt er gewerkt aan praktijkgerichte situaties en is er ruimte voor een theoretische beschouwing en inbreng van eigen praktijkvoorbeelden.

Investering

De prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw is mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname.