Sabine Oude Nijeweeme Sales Coördinator Academy4-Weerbaarheid

Sabine Oude Nijeweeme

Sales Coördinator

sabine.oude.nijeweeme@academy4-weerbaarheid.nl

Ik ben Sabine Oude Nijeweeme en ik ben sinds november 2017 werkzaam als Sales Coördinator bij Academy4-Weerbaarheid. Als Sales Coördinator ben ik de verbindende factor tussen klanten, trainers en collega’s. Een belangrijk onderdeel van mijn werk is het plannen organiseren van kleinere en grotere trainingstrajecten. Daarnaast adviseer ik organisaties over de mogelijkheden omtrent trainingen en houd ik contact met zowel bestaande en nieuwe klanten.
Ik ben een gedreven en sociaal persoon. Mijn persoonlijke aanpak wordt gewaardeerd door klanten en collega’s. Daarnaast kan ik op mijn enthousiaste, zakelijke wijze de wensen en behoeftes van klanten vertalen naar goede oplossingen voor de klant. Mijn oplossend vermogen helpt mij problemen en klachten van de klant in een vroeg stadium te herkennen.
Het leuke en gezellige contact met mijn collega’s laat mij elke dag met een positief gevoel naar mijn werk gaan. Twee keer per week gezamenlijk lunchen met alle collega’s vind ik een zeer goed en gezellig initiatief!
Een klant zou zaken moeten doen met Academy4-Weerbaarheid omdat wij werken met een team dat louter bestaat uit specialisten. We ontzorgen de klant volledig door de gehele organisatie van de training uit handen te nemen van de klant. Als organisatie zijn wij flexibel in zowel planning als locatie, waardoor we snel kunnen schakelen indien de klantbehoefte veranderd.