Mathijs Lansink

Senior Accountmanager

mathijs.lansink@academy4-weerbaarheid.nl

Mijn naam is Mathijs Lansink en ben werkzaam als Business Developer/(account)manager van Academy4-Weerbaarheid.
In een werkweek houd ik mij met een grote diversiteit aan werkzaamheden bezig. Een belangrijk onderdeel is het (door)ontwikkelen van de waarde propositie van Academy4-Weerbaarheid. Daarnaast vind ik het belangrijk om passend trainingsadvies en kwalitatief relatiemanagement aan zowel bestaande en nieuwe klanten te bieden. Verder houd ik me bezig met het stroomlijnen van interne processen, het bepalen van marketingkanalen en het op- en uitbouwen van het netwerk van trainers, acteurs, beleidsadviseurs en ´influencers´.
Met een open blik werk ik graag eerlijk, slim en efficiënt en communiceer ik het liefst op een toegankelijke en laagdrempelige manier. Niet lullen maar poetsen, verantwoordelijkheid nemen en dingen niet mooier maken dan ze zijn passen bij mijn persoonlijkheid. Trots ben ik op het team en de groei die Academy4-Weerbaarheid al heeft doorgemaakt. Ik ga graag naar mijn werk om samen met mijn collega’s nieuwe mijlpalen en hoogtepunten te bereiken. Last but not least word ik blij van elk traject, groot of klein, waardoor een organisatie echt weerbaarder is geworden.
Een klant zou zaken moeten doen met Academy4-Weerbaarheid, omdat we toe werken naar een organisatie waar iedereen altijd het beste antwoord paraat heeft tegen verveld gedrag. En dat gaat verder dan alleen het afdraaien van een training! Laten we het daarom eens hebben over jullie weerbaarheid en bel of Whatsapp mij op 06 – 10 71 28 99.