Han Eshuis Accountmanager Academy4-Weerbaarheid

Han Eshuis

Accountmanager

han.eshuis@explainit.nl

Ik ben Han Eshuis en accountmanager bij Academy4-Weerbaarheid. Ik heb dagelijks veel klantcontact, afspraken op locatie van onze klanten en zorg voor de afstemming tussen onze docenten en klanten. Daarnaast bied ik advies en (project)begeleiding t.b.v. omvangrijke projecten. In de vorm van scrumsessies overleggen we met het team en onze directie. Tevens ben ik altijd bezig met het zoeken naar nieuwe kansen en behoeftes om constant toegevoegde waarde te leveren voor onze klanten.
Ik ben een no-nonsense accountmanager, makkelijk in de omgang op ieder niveau, en scherp op de inhoud. Ik luister goed wat klanten verlangen, en zoek naar de achtergrond van de vraag. Hoe/waarom de vraag is ontstaan is cruciaal voor succesvolle en resultaatgerichte ondersteuning om co-creatie te optimaliseren. Daardoor kunnen onze klanten en haar medewerkers ambities nóg verder ontplooien.
Ik ga graag naar het werk om toegevoegde waarde te leveren voor andere organisaties. Ik vind het prachtig om zowel het zakelijke leven als het dagelijkse leven een stukje leuker en makkelijker te maken door kennis, inzicht en kunde.
Het team van Academy4-Weerbaarheid heeft een gezamenlijk doel, dienstverlenende houding en is oprecht begaan met alle klanten. Hierdoor ontstaat er een “klik” tussen de klant en Academy4-Weerbaarheid. Dit is in combinatie met een dynamisch- en actueel aanbod van ondersteuning een succesformule voor iedere organisatie die zich blijvend wil verbeteren.